Gastouder, maar dan net een beetje meer

Van een kop koffie to go tot een kapper aan huis

Tutti Bambini weet als geen ander dat elke ochtend een race tegen de klok is. Iedereen op tijd uit bed, aangekleed, met gekamde haren en volle buikjes de deur uitkrijgen is soms een hele opgave. Vooral als niet iedereen zin heeft om mee te werken.

Dat maakt bij Tutti Bambini helemaal niet uit. Ik help graag mee door pyamaatjes te verwisselen voor kleertjes, haren te kammen of een mooie staart te maken. Gezellig mee ontbijten kan natuurlijk ook voor een bijdrage van € 1,00.

Na een dikke kus en knuffel stap je in de auto om naar je werk te gaan en snak je naar een kop koffie of thee. Ook daar heeft Tutti Bambini aan gedacht. Neem gerust een koffie to go beker mee, gevuld met de lekkerste verse bonenkoffie of een heerlijke kop thee.

Na een dag hard werken heb je geen zin meer om nog te gaan koken. Bij Tutti Bambini kan je een vers bereide maaltijd meenemen voor € 5,00 (p.p.) Het is eten wat de pot schaft. Op de Tutti Bambini Facebookpagina vind je het actuele weekmenu en kan je je keuze doorgeven. 

Tutti Bambini heeft ook een kapper aan huis! Op de Facebook pagina kan je zien wanneer ze komt. Vul de lijst met wensen in en je kunt je kindje met een mooi kapsel weer ophalen. De kapper vraagt hiervoor €12,50.

Neem een kijkje in Nonna's webshop. Daar vind je handgemaakte artikelen zoals babynestje, consultatiebureau boekje en vlaggenlijn. Maar ook dingen voor een baby/kinderkamer zoals geboorte bord, groeimeter, kapstok en nog veel meer!

Alles kan naar jou wens en gepersonaliseerd worden met naam en geboortedatum.

Stuur een mail of persoonlijk bericht op de facebookpagina met jou wensen en je hoort de verwachte levertijd. 

bootstrap website templates

Adres

Reigerpad 15                     
3766 XA Soest                     

Contacten

Email: info@tuttibambini.nl           
Telefoon +31 (0)612 907 938 

Openingstijden

maandag 7:00 uur tot 18:30 uur
dinsdag 7:00 uur tot 18:30 uur
woensdag gesloten
donderdag 7:00 uur tot 18:30 uur
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten