site maker

Even Voorstellen

Ik ben Melanie van der Horst, geboren in 1990 en getrouwd met Joël. We wonen in Soest, samen met onze kinderen Joshua en Mila en onze hond Paulus.

Na 10 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Hoe laat ik mijn drie passies, kinderen, creatief zijn en koken samenkomen? Het antwoord is gastouder met extra services.

Als gastouder vind ik het belangrijk dat kinderen zich 'thuis' voelen. Een veilig, huiselijke en leerzame omgeving, waar elk kind zichzelf durft te zijn. Waar gezelligheid, warmte, respect en liefde centraal staat. Waar elk kind zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Waar zintuigen geprikkeld worden en elk kind zijn eigen grenzen durft op te zoeken. Waar we ook leren samen spelen en delen. Samen dingen oplossen en overleggen.

Speelgoed voor ieder wat wils, samen bakken en koken, er gezellig op uit naar bijvoorbeeld de kinderboerderij of brood kopen bij de bakker en kaas bij de kaasboer. Lekker knutselen, spelletjes doen of buiten spelen. Alles kan bij Tutti Bambini!

Rust en regelmaat wordt dagelijks toegepast aan het dagritme. Op vaste tijden eten en slapen vind ik heel belangrijk.

Melanie, Joël, Joshua en MIla

Adres

Reigerpad 15                     
3766 XA Soest                     

Contacten

Email: info@tuttibambini.nl           
Telefoon +31 (0)612 907 938 

Openingstijden

maandag 7:00 uur tot 18:30 uur
dinsdag 7:00 uur tot 18:30 uur
woensdag gesloten
donderdag 7:00 uur tot 18:30 uur
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten